Jaha.. Nu har febern gått över för idag och kvar blir jag med en rastlös känsla och lite smått panik att en dag till gått o jag inte är frisk än. Sova just nu är hopplöst, min hjärna är så ostimulerad så det finns inte. Får ligga o lyssna på regnet utanför en stund och försöka njuta av mitt nyfunna liv som chillbrud. Not digging it so far.. Idag har jag iaf pallrat mig till frissan, klippte av längderna ifram på håret och fyllde i utväxten. Alltid nåt!
Imorgon måste jag hitta på något. Jag har redan rensat garderoben, sorterat hästkläder, rullat hästlindor... Sånt där tråkigt blaj som egentligen inte tar någon energi men som tar tid. Jag vet inte vad morgondagens projekt ska bli, men måste stimulera hjärnan mer imorgon.
Har sjukt ont i magen nu så det blir väl en iprenknaprande dag även idag...
Snälla någon ge mig mitt liv tillbaka? Att vara sjuk har bara en enda fördel, min överansträngda muskel i benet har fått vila.
Denna veckan har dessutom varit ganska jobbig psykiskt på grund av massa olika coincidences (kommer inte på vad det heter på svenska..). Jag längtar så tills min kropp e back on track så jag kan ta tag i mitt liv igen. Blir helt galen av detta!
Hälsningar från en frustrerad tjej

Kommentera

Publiceras ej