Här kommer receptet ni ville ha på brödet. Det är så himla gott och lätt att göra. Framförallt gillar jag att man slipper alla konserveringsmedel och allt socker som är i vanligt bröd :)
 
2 dl havregryn
5 dl dinkelmjöl
1 dl linfrön
1 dl sesamfrön
2 tsk bikarbonat
En nypa salt
3 msk honung
1 rivet äpple
4 dl yoghurt
Pumpafrön eller solrosfrön som garnering.
 
 
Blanda först de torra ingredienserna
Riv äpplet och häll i bunken, sedan honung och yoghurt.
Lägg i ett bakplåtspapper i en brödform, häll i smeten. Strössla pumpafrön ovanpå.
 
200 C på ugnen, 40 - 60 minuter beroende på ugn, jag brukar ha inne mitt exakt 40 i varmluftsugn.

1 kommentarer

Evelina

18 May 2014 19:32

Tack för receptet! Ska jag testa! Jag har ett liknande fast man bakar då med filmjölk och inte riktigt samma torra ingredienser. Kram

Kommentera

Publiceras ej