Igår hade jag en av de sämsta dagarna på länge. Både fysiskt och psykiskt. Jag var trött, kände mig deppig och det kändes som att allt jag tog i blev fel. Det hände massa småsaker under dagen som påverkade mitt humör negativt och jag lät det verkligen dra ned mig.
På eftermiddagen när jag kom hem från jobbet så funderade jag på om jag verkligen skulle ta tag i alla saker jag tänkt göra, eller om jag skulle planera om helt.
Jag valde det sistnämnda. Hittade en tidning och la mig på trappan en stund i solen. Klippte gräset åt mamma och pappa och åt en jättegod middag med min familj. Somnade tidigt och bestämde mig för att verkligen sova ut.
När jag vaknade i morses så kände jag mig väldigt sömndrucken men betydligt bättre i kroppen. Skrev färdigt min tenta och skickade in den och gjorde en smarrig frukost med massa frukt och grönt.
Kunde inte låta bli att ställa mig på vågen i morse, står fast vid min uppgågna vikt men nu börjar det bli svårt att lägga på sig. Nu krävs massor med muskelbyggande och jag vet att jag kommer att komma igång ordentligt med det i sinom tid. Jag har verkligen inte bråttom. Under perioden jag var sjuk så åt jag precis vad jag ville och jag har fortsatt lite i den stilen men jag gör istället medvetna val nu. Jag ställde mig framför spegeln också och jämförde olika vinklar med några månader gamla bilder. Mina ben ser mycket bättre ut och rumpan likaså. Är nöjd med mina långsamma resultat och jag vet att de är mycket mer hälsosamma och långvariga än de snabba resultaten.
Min positiva känsla denna morgon håller i sig och nu ska jag göra mig fin för att åka till Göteborg. Gårdagens hopplöshet är nästan bortblåst och jag vet att en dålig dag inte förstör hela mitt liv, därför att jag låter inte bakslagen slå ned mig.
Det är okej att bli ledsen, arg och frustrerad, men det är hur man tar sig upp ur det som räknas.
 
Stor kram!

Kommentera

Publiceras ej