Hej allihopa.

Som ni vet var jag riktigt dålig för ett tag sedan, hade infektioner och var seg. Sanningen är att jag känt av detta till och från ända sedan augusti. Är ofta trött och hängig osv.
De har iallafall äntligen hittat felet på mig och jag ska opereras på måndag nästa vecka. Har en cysta som de ska ta bort, så får vi se hur jag mår när den är väck. Jag hoppas att jag kan få tillbaka en bit av mitt liv. Tråkigt att det ska ta vården nio månader att hitta felet. 

Mamma gissade rätt efter två dagar.. Hamnar ni på hjärtavdelningen så hamnar ni i goda händer, det är ett som är säkert sålänge mamma går lös.

Så om ni tycker jag är allmänt gnällig och seg så är detta anledningen och jag ber om ursäkt i efterhand och i förskott likaså.

Kram ❤️
Idag kommer ett inlägg om min hudvårdsrutin eftersom många är nyfikna på vad jag använder. Om ni är nyfikna på produkterna så hör av er, de går nämligen att beställa via mig!

Morgonrutinen en vanlig vardag:
Rengör ansiktet med timewise 3 in 1 cleanser (ursäkta kladdet på min tub, var tvungen att ha den namnmärkt ett tag). 
Som fukt använder jag timewise repair som är både åldersförebyggande och fuktgivande med spf 30. Jag har inte bränt mig någonting i år utan bara fått lite fin färg med fräknar.
Till ögonen använder jag soothing eye gel som svalkar och tar bort påsar under ögonen. Skönt på morgonplufsiga ögon!


På kvällen använder jag återigen rengöring. Använder små tvätthanddukar vid rengöring så att jag alltid har en ren handduk i ansiktet.

När jag gjort rent så använder jag ansiktsvatten på sprayflaska för känslig hy (parfymfri). 
Sedan använder jag fuktkräm för torr känslig hy.
Anledningen till att jag inte kör nattkrämen samma modell som dagkrämen är för att jag i perioder har problem med lätt rosacea och måste anpassa min rutin till huden. Ibland kan jag använda nattserum med antioxidanter under fultkrämen istället. Det lugnar huden och tar bort plitor.

Sist men inte minst använder jag fuktgivande ögonkräm, superskönt för mig som är utomhus mycket på dagarna. Kom ihåg att applicera ögonkräm med ringfingret för att huden runt ögonen är mycket känslig!


Övriga produkter jag använder är eyemakeupremover. Den tar ett tag att bli kompis med och komma på hur man ska använda den, men sen kan man inte vara utan den. Den enda jag tycker får bort ALLT.

När min hud känns äcklig gör jag rent den med microdermabrasion set som är en peeling följt av fukt som även fyller i öppna porer osv.Min favoritprodukt är min ansiktsmask moisture renewing gel mask, i daglig mun kallad "prinsessmasken". En ansiktsmask som du kan välja att ha på i tio minuter eller när du sover. Jämnar ut huden och lämnar den mjuuuuuk. Genomskinlig så att man kan öppna dörren när man får oväntat besök ;)

Vid frågor eller om ni vill att jag även lägger upp vardagsmakeup osv, så skriv här eller på fb!

Kram :)