Livet handlar om att leva livet. Att njuta av de bra stunderna och fånga ögonblicken, för man vet aldrig när de kommer igen. Att leva för dagen och alltid sätta prioritet på det som betyder mest för en just nu.

Ibland händer dock saker som man inte kan förklara. Saker som man inte ens vet själv varför man gör. Livet biter tillbaka och bevisar återigen varför man måste njuta medan det är bra.

Jag har gjort många dumma saker utan att veta varför. Jag har skrikit, slagits och bråkat. Jag har önskat livet ur människor som verkligen inte förtjänat det.

Vad säger det om mig? Att jag är dum, korkad, störd.. Att jag förtjänar samma mynt tillbaka?

Knappast.

En del av livet är att inse sina egna gränser. Vad gör mig arg, när behöver jag mina nära omkring mig, osv. Att veta vilka ramar man ska leva inom är bland det viktigaste som finns.


När mina vänner mår dåligt mår jag också dåligt. Oavsett vad så förtjänar ingen någon olycka i livet.

Om någon eller något ger dig en chans att skina så ta den innan det är försent. Tacka ja till alla möjligheter livet har.

För det kommer hända saker vi skäms över, saker vi önskar ogjort och saker som kommer förändra andra människors syn på dig. Men du måste ta dig igenom det. Huvudet högt. Jag vet precis. I en liten stad är ingenting hemligt.


Att fly hjälper inte. Stå för den du är och en dag blir du lycklig.

Kommentera

Publiceras ej