Jag har sagt en hel del saker i mitt liv som jag önskar jag inte sagt. En hel del grodor har hoppat ut ur min mun och en hel del fighter har varit i onödan.
Men när jag ser tillbaka på mitt liv så förstår jag varför det var så. Jag mådde dåligt i hela grundskolan, högstadiet var de bästa skolåren för mig, även om det var då jag var som kaxigast. Jag kan med handen på hjärtat säga att det stämmer att man tar ut känslor på andra människor. Mycket tid i mina tonår gick ut på att vara kaxig. Jag försökte aldrig starta bråk eller var aldrig elak mot någon, däremot var lite uppkäftighet min väg till att hitta mig själv. Det var också en mur mot omvärlden så att jag skulle slippa ta in människor. Jag har alltid varit öppen och haft lätt att prata om saker, men att bli min närmaste vän är och har alltid varit svårt.

Jag minns så väl vad jag lärde mig allra mest om mig själv under mitt år i USA. Det var just att knipa igen när det behövdes. Att inte alltid fighta tillbaka. Att man tryckte ned människor när man försökte resa sig själv. Hur mycket ens kroppsspråk och attityd gör när språket inte räcker till.
Jag är oerhört tacksam för allt som hänt i mitt liv. Tacksam för att mitt tredje år på gymnasiet var kaos. Tacksam för att jag varit rädd, arg, trasig- men också glad, lycklig och modig.

Jag har växt som människa varje dag och jag Älskar att ha den förmågan att kunna se tillbaka på mitt liv, med och motgångar, och reflektera över dem.
Jag skäms inte över misstag jag gjort utan ser dem som en del av mig.

"Dont judge a person based on its past. Because people are people, and people change." - Blair Waldorf Idag har jag varit och kört Ferrari och Porsche på Mantorp. Det var en helt fantastisk upplevelse om än för kort.
Det påminde mig om hur fort tiden går, hur snabbt livet tickar på. Det är så oerhört viktigt att njuta. Ta till sig av omvärlden. Denna veckan jobbar jag fem dagar i sträck måååånga timmar. Jag ska erkänna att jag inte är jättetaggad, förkyld och trött. Men varje kväll har jag tre timmar innan jag hoppar i sängen. De tre timmarna ska jag njuta av, ta tillvara på och andas in tillvaron. En månad kvar till USA imorgon och det är nästan overkligt.
Solen lyser och jag ska gå och lägga mig med ett leende på läpparna.


Denna veckan är helt brutal. Mina fötter värker..
Imorgon kör vi 12h pass!
KBK YOLO osv ...