Herregud, nu har jag varit i usa i över tre veckor och jag har jobbat huuuur mycket som helst. Ibland har jag klämt in lite styrkesträning på gymmet men mest är man så trött så man bara vill slänga sig i sängen och sova på kvällarna. 
Vad kan jag säga? Jag har lärt mig så oerhört mycket om mig själv dess tre veckor. Att umgås konstant med sina kollegor även före o efter jobbet sätter ens sociala förmågor på prov såväl som det stärker lagkänslan. Jag är fascinerad att jag klarat av detta. Jag satte mig egentligen på ett plan till NYC utan att veta vad jag egentligen skulle göra i fyra veckor. Jag har sett massor med nya sidor hos mig själv och det har varit en cool upplevelse. Nu har jag fyra arbetsdagar kvar innan jag åker vidare till Chicago och lämnar NYC bakom mig.
Jag börjar inse att min tid i usa för övrigt snart är över och jag försöker ställa in mig på svensk vardag igen, även om det är ett tag kvar. Letandet efter lägenhet fortsätter från och med nu, min häst har satts igång av mamma där hemma och enligt henne går det helt okej, de promenerar i skogen och han linas på banan ibland. Jag har nog aldrig varit såhär homesick förut, inte ens under mitt hela år i USA. Men man blir ju äldre och man inser vad som betyder mycket för en. Att resa ger en nya upplevelser och perspektiv, but home will always be home :)
 
På tal om home åker jag ju till chicago snart, helt overkligt. Fyra år sedan sist och jag blir alldeles pirrig när jag tänker på det. Det är den finaste staden jag vet och jag längtar efter att få äta färsk illinois-corn och träffa min underbara värdmamma som alltid stöttar och finns där för mig. Hon är en utav de viktigaste personerna i mitt liv, för ingen annan har någonsin pushat och stöttat mig så som hon gjort för mig, hon var alltid positiv till mina upptåg och världens bästa på att lyssna. Jag kommer gråta floder när vi ses på flygplatsen :)
 
Alla bilder från usa kommer komma när jag kommer hem och har normalt fungerande internet igen :)
kram

Kommentera

Publiceras ej