Något som alltid fascinerar mig när jag kommer till detta land är att det alltid händer någonting någonstans. Det är så stort att det blir obegripligt, svårt att ta på och ogreppbart. Staden har mer än bara puls. Folk stressar inte bara, de lever och andas och skapar alla tillsammans ett högt brus som aldrig slutar. Jag kommer aldrig vänja mig vid bruset, jag önskar det fanns en knapp jag kunde trycka på som stängde av allt ljud. Göteborg går inte ens att jämföra. Här är det ljud överallt. Människor, dialekter, ljud, trafik, elektricitet, lampor. Ändå fängslar det mig. För mitt i alltihopa kan man hitta sina guldkorn. Man lär sig att fokusera på sig själv och välja vilka intryck och sinnesstämningar man vill ta in. Det är någonting som jag kommer ha med mig efter denna resan.

Så dagarna passerar här, det är stressigt och de första dagarna trodde jag att det skulle bli ett survivalcamp utan dess like. Men nu har vi kommit in i det, personalen ökar i antal varje dag och jag börjar ta in att jag är i new york. Det är ändå lite coolt, right?

jag vet att jag uppdaterar väldigt illa, men internet här på hotellet är värdelöst. Passar på att lägga upp detta nu när det är lite mindre folk inne.

ciao!

1 kommentarer

Evelina - Ivelajn

05 Aug 2014 16:44

New York alltså, en stad jag måste besöka någon gång! En kompis till mig är där nu och så även du, alla tycks vara där...!
Kramis

Kommentera

Publiceras ej