Min telefon dog förut för att jag blir bombad med mail och meddelanden från er alla som läser. Idag hade jag hundra unika läsare, det var ett bra tag sedan. Säkert hälften av er har hört av er. Tack för all pepp, uppmuntrande ord och allt fint ni säger.
Jag är både glad att ni hör av er men också lite ledsen över att så många av er mår eller har mått dåligt. Plötsligt blev jag så himla motiverad att fortsätta blogga om detta och hålla igång. Om jag kan förändra livet för en enda person så är det värt tiden gånger tusen.

Jag ska försöka fatta mig kort, har precis slängt mig i sängen efter ett styrkepass och löpning på gymmet. Så ber om ursäkt i förväg för eventuella stavfel.

Jag tänker försöka knyta samma mina inlägg under tidens gång och försöka svara på frågor, tankar och våga ta upp saker som kanske är lite känsliga. Har ni inte samma åsikt som mig så skriv gärna. Mina idéer är kanske inte alltid rätt. Jag kommer skriva om det som har fått mig på banan igen och mina tankar kring era frågor och det ni skrivit till mig.
Ni är helt fantastiska, kom ihåg det.

Vad ni än gör i livet, vilket skede ni än befinner er i. Om livet tagit vändningar som ni kanske inte riktigt förväntade er. Om ni står vid ett vägskäl, fråga Er då vad ni tycker om att göra. Vad får dig att le? Vad ger dig energi? Tänk efter riktigt noga och känn efter i hjärtat. Skriv ned de här sakerna på ett papper. Rita gärna om ni tycker om det. Låt tankarna flöda.
Skriv sedan, eller rita, bredvid detta allting som just nu tar upp er tid. Positivt som negativt. Vad fyller du dina dagar med?
När du är klar, fråga dig själv VARFÖR du gör dessa saker. Vad får de dig att känna? De sakerna som du inte kan svara på Varför och sedan le efteråt, finns det någon möjlighet att ta bort dem eller byta ut dem till någonting annat?
Om svaret är ”det här är ju inte så kul men det kan jag ju inte byta bort..” så fråga dig själv om det är värt det? Är du villig att fortsätta lägga energi på de sakerna som äter energi resten av livet? Varför? Är det för att det är bekvämt, tryggt, stabilt?
Visste ni att människan är som mest lycklig när hon kliver utanför sin comfortzone? Att man utvecklas mest när man vågar gå utanför sina egna ramar?
Även när man uppfyller sina mål (men det ska jag skriva om i ett annat inlägg).

Så fundera lite. Vad och hur prioriterar just Du?

Sov så gott och sluta aldrig drömma.

Kommentera

Publiceras ej