Är fasen helt slut i hela kroppen.. Vilken sjuk träningsvärk jag kommer ha imorgon i magen!! *yeeey* :D
Jag har kämpat så länge nu men det bästa med att gå all in är att jag känner att jag verkligen tar mig tid till mig själv. Jag mår så mycket bättre på alla sätt och vis.
Imorgon är jag faktiskt ledig, men ska börja morgonen med pw och en ordentlig frulle. Sedan ska jag på möte och sist men inte minst ska jag ägna hela min själ åt min älskade häst.
På kvällen blir det gymmet och sen får vi se lite vad denna helgen har för överraskningar in store for me ;)
Idag är en bra dag.
Ibland är det skönt att jag har bra dagar när mina vänner har dåliga dagar, så jag kan stötta dem till hundra procent och känna att jag orkar det. Är så tacksam för alla människor i mitt liv. Jag vill att ni alla ska veta det, och kom ihåg när självförtroendet sviker och motivationen tryter, gör som Doris i hitta Nemo! Keep swimming, just keep swimming. Hitta ett litet frö i din hjärna, ett frö som kan få blomma! Vad motiverar dig till att alltid göra det där lilla extra? Hitta den glöden- och går inte det så ta hjälp av din familj och vänner. Fråga vad just du är bra på och be dem om råd.
Utan alla fantastiska människor i min närhet hade jag inte känt mig såhär stark efter mitt senaste halvår, så TACK till er! Tack, tack TACK!
När man trillar av hästen så skiter man inte i att rida mer. Man hoppar upp igen. När saker inte blir som man tänkt sig, då hittar man en annan väg.

Keep swimming och ta hand om er, era kroppar och jobba på er mentala styrka. Vi har bara ett liv och den enda som bestämmer vad som händer i det livet och vad vi gör av det som händer oss- det är DU!


Kommentera

Publiceras ej