För att vara 23 år gammal så har jag ett ovanligt långt och varierande CV. När jag scrollar genom raderna så kommer alla minnen tillbaka. Tänk vad jag lärt mig genom alla dessa år, och vad många olika jobb jag haft! Hur sållar man bland alla dessa när man väl ska söka jobb? Hur vet man vad som är relevant för just det jobb man ska söka? Jag vill ju visa hur "bred" jag är, se vad jag kan! Jante du kan slänga dig i väggen- jag är bäst! Men ändå med en touch av ödmjukhet. Ja inte sjutton är det lätt. Varje gång jag ser någon som fångar min blick så funderar jag på hur den människan hamnade där. Vad har den för historia? Hur fick den det där jobbet och hur kommer det påverka den personen i framtiden?
Jag är så stolt över mig själv när jag ser allt jag gjort. Restaurangbiträde, stallchef, torghandlare, dagisfröken- ja där har du några exempel. Hälften av allt på listan hatade jag att göra medan jag gjorde det- men nu är jag så galet tacksam att jag tog mig igenom det. För jag blev så OTROLIGT stark och jag lärde mig så mycket. Framför allt har jag träffat SÅ mycket olika människor genom alla mina jobb. Jag har lärt mig att respektera och förstå andra människor- och det är absolut ovärderligt.
Så tack till alla människor jag träffat- ni ger mig perspektiv på livet och möjligheten att växa som människa. Fortsätter mitt Cv att växa i denna takten så vet jag att jag har ett mycket spännande liv framför mig. Allt detta tack vare att mitt motto alltid varit "tacka inte nej till en ny möjlighet- du vet aldrig vad det ger dig i framtiden"
 
kram på er!

1 kommentarer

Evelina - Ivelajn

15 Sep 2013 22:24

Du är en riktig inspirationskälla vad gäller att våga gå sin egen väg och kämpa på :D

Kommentera

Publiceras ej