Jag är väl inte världens bästa på att skriva regelbundet här, delvis för att jag tror att jag hittat ett nytt syfte med att blogga, delvis för att min tid verkligen inte räcker till. Jag lär mig mer och mer att prioritera i mitt liv- vad som är viktigt att göra med den tid som blir över utanför jobb, jakt, ridning och träning. För varje dag som går så kommer jag ett steg närmare mina mål i livet.
Jag har egentligen sååå mycket inspiration, glädje och känslor att dela med mig av att jag borde skriva mer här. Det kanske blir så nu när det blir mörkare och dagarna inte blir lika långa för mig utomhus.
Jag tror jag ska prioritera bort ett av mina jobb (har för närvarande fyra stycken) och jag har äntligen slutat känna press med ridningen. Min häst har som ni vet haft diverse problem och jag har beslutat mig för att avsluta allting med min veterinärklinik efter att min veterinär blivit mammaledig och jag inte kände samma förtroende för min nya. Nu ska jag skritta honom hela vintern och ta nya tag till våren. Det kanske inte blir lika viktigt för mig att satsa. Jag har ändå hunnit bli för "gammal" för att börja om känns det som. Tappat gnistan lite. Eftersom jag ändå ska plugga till våren så kan jag lika gärna avvakta och se om jag ens har tid för ridningen då.
Det var väl en update på vad som händer. Jag har varit sjuk nu i tre dagar och känner att kroppen börja vakna nu efter denna lilla dvala. Väldigt länge sen jag kände mig såhär dålig men nu är det dags att ta tag i saker igen Känner mig riktigt pepp! Dags för julpynt, umgås med vänner och bara köra det sista fram till nyår.
Nu kör vi, sista chansen att göra detta året till det bästa året ever!
 
 
 
 

1 kommentarer

Åsa

01 Dec 2013 16:52

Skulle du vara för gammal för att satsa på ridningen menar du?

Kommentera

Publiceras ej