Nu har det varit trögt med bloggandet igen. Vilken himlans tur att jag skriver för min skull och ingen annans! ;)
Nu har jag precis ringt lite telefonsamtal med jobbet, skattat moms till skatteverket och planerat min vecka. Direkt efter jobbet idag åkte jag och tränade med Calle. Han kändes mjuk och fin och det är roligt att det går så bra i vänstervarvet ändå, kan börja jobba med att korta galoppen mycket mer. Idag märktes rörelsestörningen i högervarvet jättemycket tyvärr, vilket drog ned lite på stjärnorna idag. Jag försöker ändå tänka positivt och när det känns jobbigt försöker jag tänka på var hästen befann sig för ett år sedan och skrattar åt hur mycket som hänt. Då blir det plötsligt lättare att fortsätta.
Jag ska provrida en kompis häst någon gång framöver och jag känner hur det riktigt kliar i fingrarna efter att få utveckla mig själv igen. Har bönat och bett min tränare att få rida lite på hennes hästar och idag erbjöd hon sig äntligen. Det pirrar i mig bara jag tänker på det. Mitt självförtroende behöver detta.
Jag har fått förlängt på dagis ända fram till midsommar och sen börjar jag direkt i äldrevården. Ingen semester i år inte! Har dessutom massor med roligheter bokade med företaget och så mycket spännande att se fram emot.
Njuter av varje minut i livet just nu. Fast det låter klyschigt och fast jag somnar som en stock varje kväll så är livet så himla fint och jag är så lycklig att jag fått en chans att finnas här på jorden och utvecklas. Är så pepp på att plugga i höst- ska insupa all kunskap jag kan få :)
 
Förövrigt? Ja, vad ska man säga. Älskar att solljuset börjat stråla in genom fönstren på morgnarna, mindes igen efter fem månaders mörker varför jag blev kär i min lägenhet från början. Med lite nya blommor och nystädat som det var i helgen så njööööt jag av hur mysigt jag fått det. Igår kom min händige far över och skruvade hyllor, för min käre pojkvän har ju tummen mitt i handen när det kommer till sånt- hahaha! ;) Blev hyfsat nöjd med resultatet.
På tal om resultat, nu ska jag äta mat för det var tydligen färdigt nu hehe ;)
Ha det gott allihopa, jag vill ju veta vad ni gör också! Så bloggaaaa!
 

Kommentera

Publiceras ej