Vi har alla stött på dem. Energitjuvarna.
De framträder i olika skepnader. Unga, gamla, nya bekantskaper såväl som äldre. Hur de stjäl energi kan vara olika. En del kanske pratar om sig själva 99% av tiden och saknar förmåga att lyssna. En del skryter om dyra saker, en del bara gnäller och en del tänker bara på sig själva.
Oavsett vilket så har de alla en sak gemensamt: Man blir trött av att vara med dem, man känner sig deppig efter att man träffat dem och mindre värd. Vem vill känna så egentligen?
Det är viktigt att man vågar prata med sina vänner. Tar de inte till sig av vad man säger så är de inga riktiga vänner. Man måste självklart vara konstruktiv i sitt sätt att hantera problemet- men man måste våga vara ärlig.
Jag mår dåligt i själen när jag hör hur mina vänner behandlas av sina kompisar ibland. Jag är lyckligt lottad och det var länge sedan jag kände såhär i närheten av någon, men man måste våga prata om det.
Det svåra är när det är någon i familjen- men då kanske det är ännu viktigare att prata om det? Av alla saker som kan hända är det att man är osams ett tag och sen går det över- man älskar ju alltid sina nära och kära oavsett vad.
Våga prata med era energitjuvar! Man ska omge sig av postiva och trevliga människor. Den typen av personer som bryr sig om en och gör saker för en utan att man ber dem- de ger energi!
 
Kom ihåg: How you treat others is a reflection of your own soul
 

Önskar er allt gott denna måndag <3
 
Puss och kram
Erica
 
 
 
ps: Jag håller på och lägger upp massa inlägg som blir tidsinställda, så håll utkik på bloggen! :)
 

1 kommentarer

Ida

25 Mar 2013 20:56

<3

Kommentera

Publiceras ej