Finaste underbaraste hästarna har jag! Såååå lyckligt lottad ❤
Cinzano var så duktig idag, red i sommarhagen för att utnyttja sista mjuka snön och så fin han var har han inte varit sedan förra sommaren. Klämde till o med in en piruett på slutet i trav :) min finis!!
Calle skötte sig också fint idag men det är så ojämförbart med telepatin jag har med cinzano, min livskamrat och själsfrände <3 tänker jag halt stannar han.
Jag tror jag bubblar över av glädje och kärlek denna soliga underbara dag! :)

Herregud, helt sjukt vad tiden springer iväg. Nu är det lördag igen o dessutom påsk. Ikväll ska jag och Andreas på kalas men innan det ska jag rida hästarna i stallet. Ska sätta igång mammas häst idag då hon kommer hem från en välförtjänt semester imorgon. Hästarna har börjat fälla nåt så otroligt nu och jag hatar det! Alla kläder man har blir fulla med hår- och jag som älskar fleecetröjor i stallet :(
Förutom att rida så ska jag tvätta hästgrejer, mocka och få ut hundarna en sväng. Mammas bil måste tvättas för jag har lånat den till träningarna i veckan och den blev självklart dränkt i lera.. Det enda positiva med det är att våren garanterat är på ingång!
Så om jag ska hinna med allt på schemat bör jag sätta igång.
Hoppas ni får en fin lördag
Pussokram!

Ps: följ mig på instagram ericasofiafunke heter jag där :)