Alltså, nog för att alla ska ha sommarsemestrar i sverige, för jag kan inte komma på någon annan anledning till att detta är så utdraget, men ändå? Vet ni att i USA är det inte självklart att ha sommarlov, varken som student eller som vuxen ha rätt till tre veckors sammanhängande semester mitt på sommaren? Egentligen är det ett rätt korkat system då många företag stänger ned och alla måste ha ersättare.
Jag har ju bestämt mig för att plugga till hösten men när jag ser denna listan inser jag hur seg hela ansökningsprocessen är.

15 mars
Webbanmälan öppnar
15 april
Sista anmälningsdag
8 maj
Sista dag att betala anmälningsavgift
eller styrka avgiftsbefrielse*
Maj-juni
Kontrolluppgifter
20 juni
Sista kompletteringsdag**
12 juli
Antagningsbesked med svarskrav
31 juli
Sista svarsdag
6 augusti
Andra antagningsbeskedet

i mean what the heck?! 15 mars öppnar det och inte förrän precis innan skolan börjar vet man om man får plats. Kul. Förstår att folk har svårt att hitta bostad.

Nu när jag äntligen vet vad jag vill göra med mitt liv tycker jag tiden bara kan gå liiiite fortare. Är sjukt trött på att vänta. Gaaah!

För mig är det viktigt att ha saker att se fram emot. En dag utan någonting inbokat gör mig tokig, jag känner mig rastlös och tycker genast att mitt liv är tomt. Löjligt? Ja, kanske. Jag bara är sådan. Idag ska jag jobba med företaget ett par timmar, sen kommer Emily efter lunch och säger hej. Ikväll har jag dressyrträning med Calle. Är riktigt pepp idag när det är så slaskigt ute, bara tanken på ett ridhus har gjort mig ridsugen de senaste veckorna. Jag gillar doften i ridhus, häst och ridhusunderlag, hindermaterial och lite fukt. Ja, ni tycker säkert jag är knäpp- åter igen!
Jag ska njuta av denna dagen, hoppas ni gör detsamma!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/3591620/images/2013/pic_510648c29606ee64abf7d73f.jpg" class="image">

Jag blev lite nostalgisk och gick in på min fotografs hemsida, där hittade jag en underbar bild på mig och mina killar som jag inte ens vet om jag sett förut, så nu måste jag ju dela med mig!
 
 
 
Kolla vad snäll han ser ut?! Älskade älskade häst, nu måste jag åka och pussa på honom!