Vilken dag! Stallet på förmiddagen, mocka, känna över Calle som fick vaccination häromdagen, rida ut på cinzano (blev barbacka idag, mys!) Sedan begav det sig ut i skogen med hund och min pappa. Letade spår i snön och provsläppte albus några gånger, dock utan resultat. Spännande ändå och så fick man sig lite motion, närmare en mil blev det promenerat över stock och sten. Har alltid träningsvärk i höfterna dagen efter för man får lyfta så på benen. Gött.
Körde sedan in bilen i pappas garage, lyfte upp åbäket för att mäta tjocklek på avgasrör, kolla en vajer och ta isär en bromstrumma. Visade sig att de fuskat och ljugit om både det ena och det bästa när jag köpte bilen för det var mer än bara en dålig del där om man säger så.. Dessutom hade de påstått av den var nyservad-HAHAH OMG ja om min mormor är nyservad är min bil det! Näst intill tomt på det mesta innanför motorhuven.
Happ, tre timmar senare in med hästarna och inse att min bror inte stängt dörren till stallet innan. Plötsligt tre minus istället för sju plusgrader. PANIK!
Och nu sitter jag här och skriver av mig. Har duschat och nu ska jag bara slappa en timma innan sängen väntar. SKÖNT.
Imorgon vankas jobb på dagis och stallet.
Ha de gott! :*

Kommentera

Publiceras ej