Idag börjar jag jobba klockan nio, vilket är både ovant och lite smågött. Efter två stressiga dagar var det skönt att dra sig i sängen en extra stund på morgonen. Nu ska jag ut och gå med albus innan jag lämnar honom hos mamma och pappa. Fast vår promenad blir nog mer ett lunk idag för jag hostar fortfarande jättemycket och har en röstkapacitet som ligger på 40% av min normala. Nu har jag varit dålig i två och en halv vecka- så nu är man trött på skiten! Först influensa och sen stämbandsinflammation... Yeah, varför inte allt på en gång liksom?
Igår var hovslagaren ute hos oss och hästarna fick nya pjucks. De blir så fina varje gång. Verkligen imponerad av vår hovslagare. Vi har haft många över åren men Fredrik slår alla med hästlängder. Calle har ju världens sämsta hovar och när Fredde varit här är det som om han har utarbetat magi. Dock brukar Calle vara ömtåad dagen efter så det blir ett lugnt pass idag. Oliwia, min fina medryttare, har cinzano idag så jag kanske till och med får lite tid över att rycka man ikväll, c ser ut som en travare- inte ok!
Värsta hästinlägget blev det här men hör ju gnäll emellanåt att det är för lite av den varan nu för tiden så enjoy! Haha :)
Kram!

1 kommentarer

basebollivet.blogg.se

23 Feb 2013 09:28

skönt att hitta någon som får saker och ting gjorda som de ska :)

Svar: Haha sjukt kul spel. vann du då? ;) Och jag älskar filmen för att min sambo såklart måste vara den som gnäller när han inte vinner... "can we change games...". Dummer!

Kommentera

Publiceras ej