Jag är på sådant strålande sprudlande humör så jag måste ju bara passa på att smitta av mig lite. Trots att jag fortfarande hostar så mår jag idag bättre än på flera veckor- solen är säkert en bidragande faktor!
Har ridit Cinzano nu på morgonen och beslöt mig i sista stund för att låta Calle stå. Imorgon har vi ett hårt dressyrpass som väntar och jag saknade gnistan hos honom igår, så tänkte att han kunde få sig en välförtjänt vilodag. Han har varit fantastisk nu en period! Bara tanken på att jag kanske inte kan rida honom kontinuerligt om jag börjar plugga får mig att få en klump i halsen... Usch, nä nu får jag tänka på nåt annat!
Nu har jag kommit in från en promenix med hunden och har fått allting avklarat på dagens to-do-list. Har bara en faktura kvar att skriva för företaget så är jag klar sen. Ska gå till en kompis senare och äta våfflor *dregel*..
Så, nu till poängen med detta inlägg som var att jag skulle länka till alla de bloggar jag följer. En del mer kontinuerligt än andra but still..
Vill väldigt gärna att ni kommenterar vad ni läser för bloggar, sånt tycker jag är så kul :)
 
http://baseballwife.blogg.se/             en blogg som får mig att längta tillbaka till landet på andra sidan atlanten..
 
http://sannanilssondressyr.blogg.se/     fantastiskt duktig tjej, en av mina förebilder- och hon är yngre än mig!
 
http://gennes.se/                                 inspirerande hästblogg som får mig att drömma stort
 
http://nevnarien.se/                              fotoblogg- duktig fd skaratjej
 
http://warnmarks.se/                           en av de bloggar jag följt längst- rolig matnyttig hästblogg!
 
http://gurko.blogg.se                           min barndomsvän Evelina skriver om sitt liv
 
http://anneliljeroth.com                        min faster- min idol- skriver om sin yogaträning, tankar om livet och              hennes debutbok som kommer till hösten 2013- håll utkik!
 
 
Jag vet att jag borde gjort om alla länkarna så att man kan klicka på dem men orkar inte ;)
 
Ha det gött!
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej