Japp! Idag har jag äntligen gjort miljoner grejer jag borde gjort för läääänge sen. Sorterat räkningar, fyllt i massa saker till skatteverket, betalat räkningar m.m. och nu i skrivande stund sitter jag och för över mina pengar på en ny bank så att jag kan fixa bankgiro till mitt företag där snart :) 
Klockan är bara elva så nu kan jag jobba några timmar med företaget, sen ska jag till stan med Jessica en sväng innan jag behöver rida och greja i stallet. Ikväll ska jag träna på skolan med ovanstående, då hon och hennes kille kommit på att man kan hyra grundskolans gymnastiksal. Toppen, tycker jag! Billigt när man slipper ta bilen till gym och betala dyra gymkort. Har dessutom bara 30 meter till skolan, fördelen med att bo där jag gör. Nära till det mesta, även stallet.
Har beställt en ny almanacka från personligalmanacka. Rekommenderas, den blev precis som jag ville ha den!
I helgen ska jag befinna mig på Grevagården, där det hålls dressyrtävling. Kommer nog bli sent på lördag och tidigt på söndag. Sedan är det en ny vecka med nya tag, fantastiskt :)
 
Nä, nu ska jag faktiskt jobba!
Ha det underbart allihopa
och kom ihåg:
 
"If you only walk on sunny days you will never reach your destination."
 
 
Det pirrar i hela magen för i morse stod det klart att Barack Obama vann det amerikanska presidentvalet. Som en del av er vet så är jag väldigt förtjust i obama och älskar honom inte bara för sin ödmjukhet och för att han är grymt duktig på det han gör. Jag har följt debatterna och varit sååå taggad inför detta. För fyra år sedan var jag med om det största som hänt mig nästan, en historisk händelse, när usas första svarta president höll sitt segertal. Jag satt i en soffa i vårt vardagsrum i usa och hela min familj grät. Jag fick rysningar av hans tal! I år kände jag någon slags dejavu känsla, med gåshud, men utan min älskade fina familj.
Men jag är så lycklig för usa. Jag är lycklig att de börjar öppna upp, att det finns människor jag tror på där ute.
Tyvärr har republikanerna blivit större och utav deras anhängare finn smånga som är oerhört religiösa, vilket i sin tur ökar på konservatismen. Jag läser med fasa en del bekanta från usa som skriver om nederlaget att gaypar får gifta sig i fyra delstater och jag undrar vilket årtionde och årtusende vi lever i? Borde man inte som religiös tänka att Gud älskar alla?
Här är mina favoritord som Obama gillar att använda.
 
Responsibility
Action
Love &
Respect
Together

Vi får hoppas Obama gör bra saker de närmsta fyra åren, at han lyckas trots att regeringen är dominerande republikaner. Det ska bli bra, together!
Och ja, jag tycker faktiskt det är en big deal. För er som inte bryr er, jag tvingar er inte att läsa. :)
 
Tjingeling från en glad Erica som med glädje bär sina ObamaPins idag!
 
 
 
Ja, igår hade jag min första arbetsdag som företagare och det känns gött. Mjukstartar lite. Det känns faktiskt väldigt bra i magen och jag börjar få en tydlig bild av hur mitt liv ska se ut. Har även kollat på studier till nästa höst som jag kommer kunna använda väl i framtiden.
Enda problemet är ju att alla inkomster jag har kommer gå rätt in i företaget, alltså behöver jag ett extrajobb. Så igår mellan jobben åkte jag iväg och lämnade lite CVn. Företag som hänvisar en till hemsidan kan ju bara gå och lägga sig. Jag förstår inte hur man ska kunna visa framfötterna om man aldrig kan få prata med de ansvariga? Men nu har jag kollat upp namnen på allihop så jag ska göra ett nytt envist försök nästa vecka. Skam den som ger sig!
 
Idag ska jag ägna många timmar på hästryggen, Calle har jogg 4 km på schemat (men han behöver klippas för svetten dryper) och med Winjett tänkte jag öva tempoväxlingar. Cinzano får vila idag om inte mamma orkar rida honom. Han kan behöva det den gamle skrutten!
I eftermiddag har jag tvättid och måste dammsuga lägenheten för jag ska ha födelsedagskalas ikväll. Kylskåpet ekar så får väl gå till Ica också, tur man bara har 70 meter dit ;-)
 
För övrigt så känns det som att jag behöver den här mjukstarten. Mina tankar snurrar fortfarande och det är så mycket som ska få plats i huvudet. Idag glömde jag mobiltelefonen i lägenheten för 7000e gången på bara några veckor. Men pappa hade i och för sig hällt hundmaten i Albus korg igår så det låg där när jag kom innanför dörren, så det är inte bara jag som är snurrig i min familj...
 
Imorgon ska jag åka till badhuset och simma några kilometer. Jag älskar att simma, det rensar tankarna så fantastiskt. Jag är ju ingen yogamänniska så jag har hittat min egen terapi. Simningen blir man dessutom så himla mör i benen av, love it! Är det någon som vill hänga på får ni säga till :-) Jag tror det är viktigt att hitta någonting som får en att koppla av. Ridningen är ju det roligaste jag vet, men där pressar jag alltid mig själv att bli bättre och planerar så mycket. Simningen bara är.
 
Ha det underbart,
Kram från er Erica