Hej alla fina läsare.
Idag stänger jag ett kapitel av mitt liv och öppnar ett nytt. Jag ska ta detta som en anledning till att börja om, 2013- here i come!
Idag ska jag jobba lite, träna och förbereda maten inför ikväll. Nyår ska firas hos fina vänner, där även hunden är välkommen. Det var det som blev avgörande i år för vart vi skulle vara.
Jag ska inleda året med att jobba med företaget, träna hästen & sedan väntar en resa till Linköping och fina Ida. Hoppas även att Anna dyker upp där som jag inte träffat på trehundra år, utan att överdriva ;)
Vad har ni för nyårslöften i år?
Mitt är att ta tillvara på de små sakerna i livet, så att man orkar med när de jobbiga sakerna händer. Och att ta tillvara på sina vänner.
 
Puss mina hjärtan
 
 
här har vi Ida in action <3
 
Livet fortsätter utan dig
Även om det är tungt
och jag saknar dig varje dag.
 
Jag blickar mot framtiden och ser positivt på de små sakerna livet har att ge.
Det var väl på tiden att jag skriver några rader här igen.
Detta året har verkligen inte varit på min sida, har kämpat mig igenom många svåra perioder och det verkar som om högre makter gett mig en svår nöt att knäcka i år. När nyåret ringde in för 2012 tänkte jag "Det här ska bli världens bästa år! Jag ska till usa, jag ska ägna massa tid åt familjen (nyårslöftet) och skaffa mig ett bra jobb!" Det enda som blev verklighet var att jag började jobba med Mary Kay, och jag kan ärligt säga att jag mår bra av att umgås med människor som genuint är glada för varandras framgångar, det är så osvenskt. Jag har startat eget företag, hämtat hem världens sötaste hund och lärt mig en massa saker på hästryggen. Klarat skjutprov i jägarexamen, vunnit en jakt på öster malma och rest mycket i Sverige och sett nya saker. Jobbat massor men tjänat lite. Men jag har nog lärt mig massor istället. Bland annat att när man jobbar hårt för något och man sedan klarar det, så är det mycket roligare än när det går snabbt och lätt (även om det också är smidigt är klart).
Men jag har fått mycket mothugg detta året. Jag tänker inte skriva om alla sakerna för om jag fokuserar på ovanstående bra saker istället så kanske det är lättare att blicka framåt, och kunna tänka på 2013 istället. Alla mål och utflykter jag ska göra då. Jag har tänkt sätta mig i skolbänken igen och studera djursjukskötarprogrammet på SLU i Skara. Detta blir dock inte förrän på hösten, så våren blir det marknadsföring av företaget och några kurser på Skövde högskola. Har tänkt läsa webdesign bland annat. Så vi får se vilka kurser jag kommer in på och vad framtiden har in store för mig. Jag tänker i alla fall inte låta mig nedslås av allt det sorgliga, som är en alldeles för stor del av mitt privatliv för att jag ska vilja skriva ut det här. Är tacksam för alla vänner och familj som funnits där för mig, ni är värda er vikt i guld. Älskar er.
Så tusen tack för allt.
Som ni kanske ser på min presentation så har jag rumstrerat om lite. Jag får förhoppningsvis hjälp med Cinzano framöver så jag ska lägga all energi och kraft på Calizto.
 
Tack för att ni läser, ni är så fina.